Payment with Klarna Payment with Swish

Frakt & leveranstider

När det är dags att beställa produkter från oss på Letterhair kan du välja att få ditt paket levererat på flera olika sätt. Nedan presenterar vi alla leveransalternativ, och ger dig som kund all information som behövs för att kunna göra ditt val. 

När skickas din beställning?

Våra normala leveranstider är 1-5 dagar dagar. Beställningar som är lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå kommer vi självklart att kontakta dig så fort som möjligt, har du inte hört något från oss och din leverans dröjer ska du kontakta oss på e-postadress: [email protected].

Leveransalternativ

Nedan är en presentation över samtliga leveransalternativ som vi på Letterhair erbjuder. 

PostNord 

Leverans brevlåda/utanför dörren genomförs av Postnord. Om paketet är för stort och inte får plats i kundens brevlåda levereras det vid dörren eller i en påse utanpå din postlåda. Du får en avisering när leveransen är utförd. Försändelser som skickas är spårbara. Det innebär att försändelsen skannas när den levereras och du kan följa den via PostNords spårning.

Förväntas leveranstid: 1-4 vardagar.

Pris: 49:- vid ordervärde under 500:-, annars fraktfritt.

För spårning: https://www.postnord.se/vara-verktyg/spara-brev-paket-och-pall2

Förseningar

Om olyckan är framme och det eventuellt blir förseningar kommer vi att kontakta dig från vår kundservice. Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst kan du skriva ett meddelande till oss här eller genom att maila oss på inf[email protected].